De Draai Heerhugowaard Hypotheekarrangement

Het best passende hypotheekarrangement voor de nieuwbouwwoningen in de wijk “De Draai” vind je hier. Met behulp van onderstaand formulier kan je hypotheekarrangement vrijblijvend en kosteloos aanvragen.

De nieuwbouwlocatie “de Draai’ zal in de komende jaren flink uitbreiden. Over een aantal jaar zullen er circa 2700 woningen worden gerealiseerd.

Bij diverse banken en financiële instellingen worden er allerlei voordelen “gegeven” bij het afsluiten van een hypotheek als er een nieuwbouwwoning wordt aangekocht in het project “De Draai in Heerhugowaard”.

De voordelen variëren van korting op de hypotheekrente, korting op de afsluit- of advieskosten of andere “creatieve” kortingen. Uiteraard heel verleidelijk (en laat mogelijke kortingen ook zeker niet lopen ;)).

Maar waar doe je goed aan en wat zou je “moeten” kiezen.

De Draai Heerhugowaard Hypotheekarrangement aanvragen:

Het advies is, om je niet direct te laten verleiden door een (mogelijke) korting en hier je keuze op te baseren (waar je vele jaren aan vast kan zitten). Kies in de eerste instantie voor de beste hypotheek en zorg er dan voor dat je de maximale kortingen kan bedingen (met de diverse arrangementen die worden aangeboden).

Met behulp van onderstaande aanvraag kan je maximale kortingen aanvragen.

Onderstaande punten gelden voor het formulier “De Draai Heerhugowaard Hypotheekarrangement“.

Check-icon (2)Het verplicht je tot niets

 De laagste hypotheekrente mogelijk

 Hypotheekspecialisten die op de hoogte zijn van nieuwbouwhypotheken

 Het kost niets

Uiteraard worden de gegevens vertrouwelijk behandeld. Het verzoek wordt direct in behandeling genomen.