Hypotheekrente in 2015 ook laag?

De verwachting is dat ook begin 2015 de hypotheekrente laag blijft. De voorspellingen zijn dat er zelfs dalingen in de komende periode te verwachten zijn.

De historisch lage hypotheek rentetarieven zetten dus voort en worden dus zelfs lager!

De verwachtingen zijn onder meer te wijten aan de maatregelen die de ECB (Europese Centrale Bank) heeft genomen om de economie aan te jagen.

Deze maatregelen kunnen gunstig uitpakken voor woningkopers en mensen die om andere redenen een hypotheek af (moeten) sluiten.

Waarom lage hypotheekrente in 2015?

De hypotheekrente beweegt zich, net als andere rentes, al lange tijd in neerwaartse richting. De ECB heeft, om de crisis te keren, zijn rentetarieven voortdurend verlaagd.

De monetaire bestuurders in Frankfurt hebben tevens in september besloten om zogeheten gesecuritiseerde hypotheken te gaan opkopen.

Banken en andere kredietverstrekkers bundelen vaak de uitstaande leningen van huizenbezitters en verkopen die aan grote investeerders en beleggingsfondsen. Die kunnen nu op hun beurt, dankzij het opkoopprogramma van de ECB, deze pakketten doorschuiven naar de centrale bank.

Die mogelijkheid maakt voor hen het beleggen in dit product minder risicovol en onder invloed daarvan kan de prijs dalen (en dus ook de hypotheekrente).

Conclusie:

Door het aanjagen van de economie en het afbakenen van risico’s voor banken is de verwachting dat de hypotheekrente in 2015 laag blijft en zelfs nog verder kan dalen.

Dit is voordelig voor mensen die een woning gaan aankopen of bijvoorbeeld de hypotheek gaan oversluiten.

Hypotheekofferte met lage hypotheekrente in 2015:

Met onderstaand verzoek kunt u vrijblijvend en kosteloos een verzoek doen tot een hypotheekofferte met lage hypotheekrente. Een onafhankelijk hypotheekspecialist kan berekenen wat de actuele rentestanden kunnen betekenen in uw persoonlijke situatie.

Vul hieronder uw gegevens in zodat wij gericht op zoek kunnen naar de beste hypotheek aanbieding voor uw situatie. Uw verzoek wordt opgevolgd door een hypotheekspecialist uit uw omgeving.

 • Onderstaand verzoek is volledig vrijblijvend en kosteloos.

Uw gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden conform de richtlijnen van de Autoriteit Financiële Markten en de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

 • Vul onderstaand verzoek nu in!https://www.rentetarieven.com/phpv1/ren901.php

Voordelen Hypotheekofferte:

 • Persoonlijke berekening
 • Afgestemd op uw wensen
 • Vergelijking van vele banken
 • Het verzoek wordt opgevolgd door een hypotheekspecialist uit uw omgeving
Hypotheekofferte aanvragen met lage hypotheekrente video
 • Check hier uw huidige aanbieding
 • Snel en eenvoudig online geregeld
 • Laagste Hypotheekrente mogelijk
 • Volledig vrijblijvend en kosteloos

Wij vergelijken o.a. onderstaande banken:

Vraag een hypotheekofferte aan van deze bank
 • Wij werken niet voor een specifieke bank
 • Wij beschikken over de benodigde AFM vergunningen  (AFM nummer 12018139) 

Lage hypotheekrente aanvragen? Bekijk de video voor meer informatie.

Onze Diensten

De beste hypotheek: een hypotheekoplossing die naadloos aansluit op jouw wensen.