Woningmarkt rechts en Zorg Links?

De uitslagen van de verkiezingen van 12 september waren voor veel partijen opmerkelijk. De absolute grote winnaars zijn VVD en PVDA. Het is bijna onmogelijk om een kabinet te vormen zonder deze twee partijen.

Welke andere partijen aan de onderhandelingstafel schuiven is afwachten.

Wellicht nog belangrijker zijn de compromissen die gesloten moeten worden tussen de partijen waar grote verschillen tussen zijn.

Voor de VVD was de woningmarkt en hypotheekrente aftrek een zeer belangrijk punt in de verkiezingen. Andere belangrijke verschillen tussen PVDA en VVD liggen op het gebied van de zorg en de arbeidsmarkt.

Wellicht zijn de (te) verstrekkende gevolgen voor de beperking van de hypotheekrente aftrek toch enigszins veilig. Zowel voor de mensen die momenteel een hypotheek hebben als voor de starters op de woningmarkt.

Voor de mensen met een bestaande hypotheek en de starters op de markt gaan er sowieso wel veranderingen komen. Om erachter te komen of jouw bestaande of nieuw af te sluiten hypotheek nog past bij je huidige situatie en tijd kan je een gratis hypotheekofferte aanvragen.

Ook kan je, je alvast oriënteren op verschillende rentetarieven voor hypotheken.

Valkuilen en tips bij het afsluiten van een hypotheek? Download mijn gratis E-book!

Lage hypotheekrente aanvragen? Bekijk de video voor meer informatie.

Onze Diensten

De beste hypotheek: een hypotheekoplossing die naadloos aansluit op jouw wensen.